Privacy Policy

Aici, la Centrul de Cariera, luam in serios legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Am inclus in politica noastra de protectie a datelor personale principiile dupa care ne ghidam cu privire la datele personale ale clientilor si colaboratorilor nostri si informatii cu privire la modul in care colectam, prelucram, utilizam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand achizitionati serviciile noastre, precum si cand accesati site-ul nostru https://cariera.info

Cine suntem

Suntem Slainte Solutions SRL, inregistrati la Registrul Comertului cu numarul  J33/1464/2018, CUI 39938592.
Ne puteti contacta oricand la adresa de email contract at cariera punct info, sau folosind formularele de contact de pe site-ul nostru.

Datele personale pe care le prelucram

Informatiile si datele personale pe care le colectam si modul in care le colectam pot varia in functie de serviciile pe care le achizitionati in calitate de client, serviciile pe care le furnizati catre noi in calitate de partener comercial si, in general, in functie de modul in care ati interactionat cu noi, sau datele primite de la terti.

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in baza urmatoarelor baze legale:

  • Executarea sau incheierea contractului cu dumneavoastra. De exemplu, atunci cand va inscrieti la unul dintre evenimentele noastre, sau beneficiati de sesiuni de consultanta, vom avea nevoie de numele dvs, numarul de telefon, adresa de e-mail pentru comunicarea detaliilor organizatorice, comunicarea de informatii care fac obiectul contractului, emiterea facturii pentru serviciul cumparat etc.
  • Interesele legitime-  de exemplu, informarea ta cu privire la serviciile si produsele noastre sau imbunatarirea acestor servicii.
  • Indeplinirea unei obligatii legale.
  • Consimtamantul dumneavoastra. Va vom cere intotdeauna consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale in alte scopuri decat cele pentru care am colectat datele dumneavoastra iar acesta poate fi retras oricand.

De exemplu, colectam datele dumneavoastra personale atunci cand:

  • ne contactati prin diverse canale pentru achizitionarea unui anumit produs sau serviciu sau pentru a ne solicita informatii cu privire la un anumit produs sau serviciu;
  • achizitionati un anumit produs sau serviciu comercializat de noi;
  • vizitati sau navigati pe site-ul nostru
  • va abonati la newslettere, participati la un concurs organizat de noi;
  • candidati pentru o pozitie in cadrul companiei noastre.

Utilizam cookies pentru imbunatatirea experientei avute pe site-ul nostru, iar continuarea navigarii pe site implica acceptul dumneavoastra cu privire la acest lucru.

Cookie-urile asigura o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre de a oferi servicii confortabile utilizatorilor (de exemplu, preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta).

In cele mai multe cazuri, fisierele cookie nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web.

Durata de viata a acestor fisiere cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care sunt plasate. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune de lucru si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul (cookies per sesiune), in timp ce altele sunt retinute si informatiile stocate sunt refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookies fixe). Cele din urma raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada setata in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Puteti gasi informatii privind controlul si stergerea cookie-urilor si la adresa  http://allaboutcookies.org

 

Cum prelucram datele dumneavoastra personale

Cand completati formularul de inscriere la cursurile noastre va vom solicita sa ne furnizati informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email precum si alte informatii care pot fi relevante in vederea ducerii la indeplinire a serviciului pe care ne angajam sa vi-l furnizam. I

Colectam, de asemenea, informatii cu privire la activitatea dumneavoastra pe site-ul nostru, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile pe care le-ati vazut.

Cand vizitati site-ul nostru, colectam si prelucram urmatoarele date de identificare online: adresa IP, nume utilizator in diverse aplicatii sau datele furnizate de cookie-urile din browser precum mai exact data si ora la care ati accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folositi si informatiile despre sistemul de operare al dispozitivului dvs, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesati serviciile noastre.

Cand candidati la o pozitie in cadrul companiei noastre, colectam si prelucram – in faza precontractuala – date personale de identificare, precum si date cu privire la competentele profesionale, experiente profesionale si studii.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

  1. autoritatile statului (inclusiv cele fiscale, organele statului competente in materie penala), ca urmare a unei obligatii legale a Societatii;
  2. furnizorii implicati in mod direct/indirect in activitatea Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii;
  3. parteneri ai Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii;
  4. institutii, agentii de stat, guvernamentale, daca legislatia stipuleaza acest lucru;
  5. angajati ai Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii;

 

Transferul datelor personale intr-o tara membra UE/SEE, sau intr-o tara terta, din afara Spatiului Economic European:

Nu transferam datele dumneavoastra cu caracter personal catre alte companii din afara tarii.

Stocarea datelor personale

Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti.

Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta pentru arhivare de dispozitiile legale generale.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal

(2) Dreptul la rectificare

(3) Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”

(4) Dreptul de a va retrage consimtamantul

(5) Dreptul la restrictionarea prelucrarii

(6) Dreptul la portabilitatea datelor

(7) Dreptul la opozitie

(8) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ.

(9) Dreptul de a depune o sesizare la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor  (www.dataprotection.ro/).

(10) Dreptul de a va adresa justitiei.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa ne trimiteti o cerere sau sa va exercitati oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la datele mentionate in introducerea prezentei politici de confidentialitate, sau pe e-mail contact at cariera punct info.

Vom analiza fiecare cerere si va vom vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii, va vom vom informa fara intarziere despre acest lucru.

In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Aveti, de asemenea, dreptul de a va adresa instantelelor de judecata.

Actualizarea prezentei Notificari privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta Politica de protectie a datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. In cazul in care hotaram modificarea acesteia, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor dumneavoastra cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Va multumim pentru increderea acordata cu privire la datele dumneavoastra personale. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari legate de datele dumneavoastra cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.

Slainte Solutions SRL
CUI: 39938592
J33/1464/01.20.2018
Email: contact at cariera punct info
Telefon: +40720 538 213

abonează-te la newsletter

Copyright © 2018 Cariera.info.